2016-01-11 09:08:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Jó hangulatban telik a nap

Napi horoszkóp január 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Felfokozott érzelmekkel reagál az emberekre és általában az élet dolgaira, így a nap végére teljesen kimerültnek érezheti magát. Ha megfigyeli a reakcióit, minden bizonnyal sokat tanulhat önmagáról.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Skorpió jegyében álló Mars egy kicsit megbéníthatja, ma lassabban reagál a történésekre. A Hold a Vízöntő jegyében található, ez nyugtató hatással van önre, így nem különösebben izgatja a késedelem.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold ma kedvező helyzetben áll, nagyszerű napja lesz! Mindent könnyen elvégez, mégse hajszolja magát, haladjon inkább meggondoltam a feladataival. Ma a fellépése is nagyon meggyőző lesz, érdemes lefolytatnia a betervezett tárgyalásokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében található, ami nem túl kedvező az ön számára, de a jegyével szemben álló Nap segít feloldani a nyugtalanságát. A munkájában délután többen is megzavarhatják.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Frissen és vidáman kezdheti a hetet, a Hold egész nap az ön segítségére lesz. A legtöbb ötletet akkor kaphatja, ha ma sokat beszélget, innen is, onnan is felszedhet értékes információkat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr és a Nap közel állnak egymáshoz, és felébresztik önben a vágyat, hogy felpezsdítse a kapcsolatait. Legjobb, ha egy barátjával vagy barátnőjével szervez találkozót estére – különösen, ha kapcsolatban él, így biztos nem féltékenykedéssel ér véget a nap.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll: ma semmi sem esik nehezére, szinte átrepül ezen a napon. Amit a fejébe vesz, azt sikeresen meg is valósíthatja. Ennél szerencsésebben már nem is állhatnának a csillagok! Este érzéki élmények várják...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár a hét nem indul túl lendületesen, a mai nap semmi fenyegetőt vagy fontosat nem tartogat az ön számára. Ma legalább egy órát tartózkodjon a friss levegőn, csak ettől fogja jobban érezni magát, – így azonban estére a társaság központjává válhat!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, és délidőben még a Merkúrral is „találkozik” – ez mindenképpen egy jó időszak jele. Különösen a csapatban végzett munka sikerülhet jól. Ma valami mély megelégedéssel fogja eltölteni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap és a Plútó még a Bak jegyében állnak a Hold a Vízöntő jegyében látható. Bár utóbbi nem túl kellemes az ön számára, azért nagy problémákat sem fog okozni, mindössze kompromisszumokat kíván akkor is, ha ez nincs az ínyére.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A hétfő meglehetősen kellemes hangulatban telik, most színesebbnek, tarkábbnak és fényesebbnek látja az életet. A bolygók mély megelégedettséggel ajándékozzák meg.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vízöntő jegyében álló Hold könnyen idegessé és ingerlékennyé teheti önt. Ma senki sem akar felelősséget vállalni vagy döntéseket hozni, a legjobb, ha egyedül dolgozik, és az estéjét is egyedül tölti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: